- 100% panna cotta
- Ciasto z owocami na maślance
- Clafoutis z rabarbarem i truskawkami
- Cobbler z gruszkami, cynamonem i syropem klonowym
- Czereśnie w maślanych koszyczkach
- Do góry nogami: Karmelizowane morele na kruchym cieście.
- Frozen yoghurt z truskawkową nutą
- Jesienny strudel ze śliwkami.
- Kruche ciasto z rabarbarem i truskawkami
- Mini red berry pies i sos szodonowy.
- Na temat dyni. Pumpkin Pie.
- Niemieckie ślimaczki ze śliwkami
- Odrywane drożdżówki z rabarbarem
- Pavlova
- Pommes sans rien, czyli przepis na... jabłka
- Red Berry Crumble, czyli owoce pod kruszonką.
- Sernik ze śliwkami na kakaowym spodzie
- Strawberries & Cream. Czyli truskawki ze śmietaną.
- Strudel z morelami i cynamonową śmietaną
- Szarlotka najlepsza na świecie.
- Tarta malinowa
- Tarteletki z gruszkami pod musem waniliowym
Mam ochotę na...
zdrowe
czekolada
kruche
drożdże
migdały
cynamon
wytrawne
Francja
jaja
śniadanie
truskawki
jabłka
karmel
maliny
Włochy
beza
jagody
orzechy
sernik
wanilia
zimne
Stany Zjednoczone
cytryny
maślanka
Boże Narodzenie
dynia
jogurt
wiśnie
miód
muffinki
olej rzepakowy
pieczywo
rodzynki
śliwki
Halloween
bakalie
karnawał
lukier
marchewka
morele
naleśniki
pomarańcze
przetwory
rabarbar
Walentynki
Wielkanoc
banan
czereśnie
gruszki
kawa
kokos
lekkie
Austria
Estonia
Niemcy
Szwecja
Tajlandia
bób
granat
imbir
kajmak
lemonka
lody
mak
mascarpone
mięta
porzeczki
sezam
syrop klonowy
szafran
tort
zupa
łosoś
Atelier: fruits
Subscribe to:
Posts (Atom)